Każda firma dba obecnie o to, by klient był zawsze zadowolony z realizacji zamówienia. Nie inaczej jest w przypadku, gdy chodzi o punkty gastronomiczne. Ich przedstawiciele mają tę świadomość, że jeśli obsługa klienta nie będzie na najwyższym poziomie, klient drugi raz nie skorzysta z oferty restauracji, którą prowadzą. Klienci, którzy zamawiają potrawy do domu, liczą na to, że zostaną one dostarczone w krótkim czasie i że będą gorące, co punkty gastronomiczne mogą zagwarantować, jeśli korzystają z opakowań izotermicznych.
Opakowania izotermiczne – które są najlepsze?
Opakowania izotermiczne są najczęściej precyzyjnie dopasowane do potraw, które mają być w nich przewożone. Biorąc pod uwagę na przykład katalog Furmis, można zauważyć, że są w ofercie dostępne torby podgrzewane o różnych wymiarach, tak, by udało się zminimalizować ryzyko dostania się do środka chłodnego powietrza. Można wyróżnić więc torby o wymiarach:
– 35 cm x 35 cm,
– 40 cm x 40 cm,
– 45 cm x 45 cm,
– 50 cm x 50 cm,
– 60 cm x 60 cm.
Opakowania izotermiczne dla małej i większej pizzerii
W katalogu Furmis (https://www.gastropuls.pl/furmis.html) znajdą się opakowania, które będzie można z powodzeniem użytkować zarówno w małej, jak i w większej pizzerii. Można bowiem zamówić w tej firmie torby, które pomieszczą dwa pudełka pizzy, jak również takie, w których zmieszczą się cztery pudełka. Do wyboru są również podgrzewane plecaki, w których można przewozić od czterech do dwunastu pudełek z pizzą. Wybór jest więc naprawdę duży i przedstawiciel pizzerii bez trudu znajdzie takie opakowania, które pozwolą jak najlepiej realizować zamówienia na pizze dostarczane do domu klientów.